Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JUPITER A SZERENCSEHOZÓ

2007.12.26

Jupiter, a szerencsehozó


A szerencsebolygó állása mindannyiunk jellemét befolyásolja. Az alábbiakban elolvashatod, hogy születési horoszkópod szerint milyenné formálta a karaktered, és miben segíthet majd életed során a Jupiter.

 

Jupiter a Kosban

Lelkesedõ, szabadságszeretõ ember vagy, aki aktívan és erõt sugározva reagál az élet kisebb-nagyobb kihívásaira. Tisztában vagy vele, hogy bíznod, hinned kell önmagadban, hiszen ez sikered alapvetõ záloga. Nyílt, õszinte, nagyvonalú és korrekt vagy, ugyanakkor féktelen és heves viselkedéseddel környezeted számára olykor erőszakosnak tűnhetsz. Néha elõbb lépsz, mint hogy átgondolnád, mi a helyes megoldás. Hajlamos vagy arra, hogy emocionális reakcióidat késõn hozd a környezeted tudomására, amikor más már alig emlékszik az indulatokat kiváltó történésre. A szerelemben is késõn gyulladsz lángra, nem egyszer már csak  akkor, amikor a partnered tüze már hamvadni kezd.

Jupiter a Bikában

Kedveled a komfortot és a szórakozást. Bár alapvetõen lelki beállítottságú vagy, mégis gyakorlatiasan gondolkozol, nagyvonalú és megbízható vagy. Kitartóan ragaszkodsz az (általában helyes) elképzeléseidhez, türelmesen és megbízhatóan dolgozol mindaddig, míg el nem éred a célod. Családod (és saját) anyagi biztonságát mindennél fontosabbnak tartod. Szereted a természetet, toleráns és együttérzõ vagy. Partneredhez általában gyengéd és hûséges vagy, ugyanakkor hajlamos vagy a féltékenységre. Elvárod, hogy kényeztessenek.

Jupiter az Ikrekben

Kíváncsi és intelligens vagy, jó humorod van, kapcsolattartó képességed átlagon felüli, ezért sok embert tudhatsz a barátodnak. Majd kicsattansz az életkedvtõl. Folyamatosan fejleszted tudásodat, képességeidet. Tele vagy ötletekkel, s ha fontos célt látsz magad elõtt, képes vagy éjt nappallá téve dolgozni a sikerért. Sármos és vonzó külsődnek csak kevesen tudnak ellenállni. Imádod a bókokat és az udvarlókat. Gyakran tartasz két vasat a tűzben, a hűség nem a legerősebb oldalad - egészen addig, amíg igazán szerelmes nem leszel.

Jupiter a Rákban

Tiszteled a tradíciókat, mindennél fontosabbnak tartod a családi összetartást, ebben találod meg személyes biztonságodat. Ahhoz, hogy szabadnak érezd magad, hogy kibontakozhass és fejlõdhess, szükséged van a biztos családi háttérre. Sok Rák a vallásban is a biztonságot keresi. Rendszeretõ, kedves, gondoskodó ember vagy, aki remek üzleti érzékkel rendelkezik és társaságban, munkahelyen egyaránt nagyon közkedvelt. Ugyanakkor sértõdékeny, könnyen sebezhetõ vagy. A szerelemben egyformán ragaszkodsz a közelséghez és a viszonylagos szabadsághoz.

Jupiter az Oroszlánban

Tántoríthatatlanul hiszel önmagadban és az élet értelmében. Büszke vagy a kreativitásodra, melegszívûségedre és nagyvonalúságodra. Szereted a mûvészeteket, lelkesedsz minden szépért és a tudásért. Nem csupán a barátokkal, az idegenekkel szemben is nyitott és barátságos vagy. Szereted, ha csodálnak. A szerelemben nehézkes lehetsz: általában
nem tartod be a kölcsönös szabályokat, s az ezért kialakuló konfliktusokban könnyen megsérülsz. Ennél is nagyobb hibád a szertelenség és a mértéktelenség.

Jupiter a Szűzben

Fegyelmezettség, segítõkészség, áldozatkészség - ezek a legjellemzőbb tulajdonságaid. Úgy gondolod, csak akkor van jogod az életben a boldogsághoz, ha mindig segítesz a rászorulókon. Nagyon barátságos, ám rendkívül gátlásos ember vagy, aki az érzéseit eleinte képtelen nyíltan kimutatni. Intelligens vagy, és mint ilyen, kritikus szemmel nézed a világot. Szereted a biztonságot, következésképp irtózol a kockázatoktól. Még a szerelemben is rettegsz a mélyebb érzelmektõl.

Jupiter a Mérlegben

Nyugalomra, harmóniára vágysz. Igazságérzeted átlagon felüli. Partnereiddel szemben megértõ, de távolságtartó vagy. Lojális vagy, ugyanakkor keményen elvárod partneredtõl, hogy õ is az legyen. Mûvészi tehetséggel megáldott jellemként könnyen hajlasz a kompromisszumokra. Nagy hibád, hogy irtózol a döntés kényszerétõl. Ha színvallásra kényszerítenek, képes vagy pánikba esni. Remek szeretõ lehetsz, de a hangulatváltásaiddal a legmeghittebb pillanatokat is tönkreteheted.

Jupiter a Skorpióban

Értelmesen, kreatív módon ítéled meg az embereket és a váratlan helyzeteket. Irigylésre méltóan ügyes vagy, fantasztikus érzéked van ahhoz, hogy a lehetetlen helyzetekbõl is kiszabadulj. Ösztönös és szenvedélyes szerető vagy, elsõsorban erotikus kisugárzásoddal ragadod meg a partneredet. Vonzerőd csodálatos, a legtöbb ember ellenállhatatlannak tart.

Jupiter a Nyilasban

Született optimista vagy, érzékeny, könnyen lelkesedõ alkat. Lendületbe jössz és szinte kivirágzol, amikor az élet kisebb-nagyobb kihívások elé állít. Ilyenkor bátorságod, kitartásod, koncentrációs képességed környezetedet is magával ragadja. Nagyvonalú vagy, és mindig a jövõre koncentrálsz. Szükséged van a szabadságra és a nagy kibeszélésekre. Ugyanakkor a partnered túlzott közelsége néha taszít, félelemmel tölt el.

Jupiter a Bakban

Gyakorlatias, elõvigyázatos és visszafogott vagy. Következetesen elhatárolod magad a kockázatoktól, legyen szó pénzügyekrõl, vagy szerelemrõl. Minden gondolatoddal a biztonságra törekedsz. Csakis a kipróbált, bebizonyított dolgokban hiszel. Semmivel sem törõdve, kitartóan haladsz az eredetileg kitûzött cél, a hatalom irányába. Ha pozícióba kerülsz, általában nem csalódnak benned, mert a munkád és eredményeid alapján az emberek a bizalmukba fogadnak. Némely Bak a partnerét használja fel arra, hogy karriert csináljon.

Jupiter a Vízöntõben

Általában optimista, intelligens és kreatív vagy és szereted – néha túlzottan is – a kockázatokat. Emberbarát típus vagy, alapvetõen szociális beállítottságú. Az álmaidhoz, az ideáljaidhoz életed végéig hû maradsz. A partnereidhez kevésbé... Energikusan lázadsz az igazságtalanság ellen, haladsz a korral és igényled a szabadságot. Értelmes ötleteiddel másokat is könnyen meg tudsz gyõzni elképzeléseid helyességérõl. Szellemileg hasonló színvonalú partnerrel lesz megfelelõ a szexuális kapcsolatod.

Jupiter a Halakban

Együttérzésed átlagon felüli. Környezeted néha elámul azon, hogy milyen nagy szíved van. Életed értelme, hogy segíts a bajbajutottakon. Ettõl még akkor sem lehet eltántorítani, ha látod, hogy egyedül képtelen vagy a baj orvoslására. Meleg szíveddel nagy hatást gyakorolsz a környezetedre, lelkesedéseddel, kreativitásoddal könnyen meggyőzöl másokat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.